Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nummerserie på bilag i e-conomic

Hjælp til opsætning af nummerserier i kassekladden i e-conomic.

Det er super vigtigt med den rigtige opsætning af nummerserier, særligt når man arbejder med bilag vedhæftet. Følg denne guide og undgå overlap i nummerserier, samt bilag som forsvinder i e-conomic.

I e-conomic fungerer det således at et bilag er tilknyttet til en postering via en kombination af  bilagsnummer og regnskabsår.

Det betyder blandt andet at hvis man får oprettet en postering, men et bilagsnummer der allerede er benyttet i samme regnskabsår, vil den “nye” postering automatisk arve et vedhæftet bilag fra den eksisterende postering.  

Oprettes en ny postering med et bilag via en integration, kan man risikere at bilaget forsvinder til fordel for et bilag på en eksisterende postering.

Det er ikke altid nok at angive et næste nummer i kassekladden. e-conomic fortsætter nummerserien efter det man sidst har benyttet, og man kan nemt ved et uheld komme til at fortsætte den forkerte nummerserie, der tilhører en anden kassekladde.

Undgå overlap i nummerserierne i e-conomic

Bemærk at denne løsning ikke helt udelukker at man kan få oprettet en postering med et forkert bilag, eller få slettet et bilag fra en anden kladdepostering, men det begrænser risikoen.