Kontolinks priser

Som virksomhed betaler du en månedlig pris pr. bank- eller indløseraftale. Dvs. at hvis du har en integration til din bank og én integration til din betalingsudbyder, er det lig med to aftaler.

Vores priser tilpasses din virksomhed. Har du og din virksomhed meget aktivitet, betaler du 149 kr. pr. måned. Har I færre transaktioner, er den månedlige pris derefter.

Kontolink StarTER

op til 25 transaktioner​
59,- per Måned
  • Gratis bank- eller indløserintegration
  • Kontobox til dine bilag
  • Auto-bogføring af bilag

Kontolink Mellem

op til 100 transaktioner​
97,- per Måned
  • Gratis bank- eller indløserintegration
  • Kontobox til dine bilag
  • Auto-bogføring af bilag

Kontolink Stor

op til 200 transaktioner​
149,- per Måned
  • Gratis bank- eller indløserintegration
  • Kontobox til dine bilag
  • Auto-bogføring af bilag

Prøv gratis i 30 dage. Helt risikofrit og ingen krav om kreditkort.  Pris er per bankkonto.

Har du en virksomhed med mellem 200 – 500 transaktioner/md. er prisen 199kr./md.

Altid inkluderet:

Book os til en online-introduktion

Overvejer du om Kontolink er et godt match til dig og din virksomhed? Så book en online-introduktion, hvor vi sammen gennemgår dine virksomheds muligheder for at skabe værdi med Kontolink.

Vælg et tidspunkt, der passer i din kalender book mødet i dag – vores kompentente (og meget søde) rådgivere sidder klar! 

Typiske spørgsmål

Kontolink understøtter alle banker i Danmark. Det kræver ingen særlig aftale i banken, og ikke et specielt kreditkort. Det eneste du har brug for før du kan få adgang, er dit mobil bank login. Hvis du ikke allerede har mobil bank login, kan du normalt sætte det op i din netbank. 

Kontolink er optimeret og bygget til at fungere godt på både iPhone og Android smartphones. Man behøver ikke at downloade en App. Men åbner blot app.kontolink.com i browseren på telefonen.  

Kontolink kan også bruges på en PC i Chrome eller Safari. 

Kontolink fungerer perfekt med e-conomic, Dinero og Uniconta og vi arbejder på at integrere til flere systemer. 

Kontolink understøtter alle mails. Du kan enten bruge samme mailkonto som du benytter normalt, eller du kan oprette en ny dedikeret mail konto til indsamling af bilag. 

Kontolink finder automatisk bilag i den tilknyttede mail. Du kan også bruge vores super smarte søster app Kontosnap. Når du tager foto af en kvittering med Kontosnap bliver bilaget automatisk matchet og vedhæftet transaktionen i bank.

Nej! Du kan bruge Kontolink helt gratis i 30 dage. Efter 30 dage skal du tilknytte et betalingskort for at fortsætte med at bruge Kontolink.

Tilknytter du kortet med det samme vil betalingen stadig først trækkes efter 30 dage.