post

Forbind din bank til Kontolink

Når du logger ind i Kontolink vil du blive bedt om at forbinde kontolink til den bank.

Følg blot vejledningen for at komme i gang med kontolink

Du kan også tilgå den manuelt under menuen på punktet ”bankforbindelse

Vælg bank

Vælg din bank fra listen, eller søg din bank frem i søgefeltet. Vælg den bank du ønsker at lave regnskab ud fra

Psst… kontolink kan forbinde til alle danske banker

Log ind

Log ind i din bank. De fleste banker benytter MitID

Herefter vælger du en bankkonto, logger ind og helt automatisk er din bank nu forbundet til kontolink og alle transaktioner fra den bankkonto vil nu være synlige i kontolink.

Fortsæt til næste step og forbind regnskabssystem og bilagskilder

Har du brug for hjælp?

Vi giver altid en hjælpende hånd med, så skriv eller ring gerne til os 😊