post

Opsigelse af Kontolink konto

Ønsker du ikke længere at benytte dig af kontolink, kan du selv nemt og hurtigt opsige dit kontolink abonnement.

Start med at gå ind i kontolink, på den aftale som du ønsker at opsige.

Tilgå menuen på de 3 streger i venstre hjørne og gå til abonnement.

Her kan du finde information om dit abonnement, og her vil du kunne opsige din aftale.

Der vil være en rød knap Opsig, som du blot klikker på og nu er dit abonnement opsagt.

Vi er kede af at se dig gå…

Kontakt os

Har du brug for hjælp?

Der findes ikke dumme spørgsmål, og vi er altid klar til at give en hjælpende hånd med.

Du kan kontakte os:

Fortvivl ej – det er her Kontolink bliver rigtig godt