Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fintech-pakken: Digitale værktøjer til den moderne forretning

Fintech-pakken er produktet af en samling iværksættere, der tror på, at digitale arbejdsgange skal være tilgængelige for små virksomheder. 

Det er værktøjer, der opgraderer din økonomiafdeling og giver dig bedre overblik, hurtigere bogføring, sikrere og nemmere betalingsløsninger samt fuld compliance med hvidvasklovgivningen.

Formålet med Fintech-pakken

Formålet med Fintech-pakken er ganske enkelt at bringe virksomheders økonomifunktion ind i 2020. 

Regnskabet og administrationen kommer ofte sidst i køen og er en eftertanke for mindre virksomheder. Fintech-pakken vil under et banner forsøge at gøre det nemt at indtænke en effektiv administration fra første øjeblik.

Økonomien er fanget i sidste århundrede

Forestil dig en moderne virksomhed, der ikke har en hjemmeside.

Der ikke tænker over hvordan de fremstår på Google, Facebook og LinkedIn.

Det er svært, ikke? 

Årsagen er at de teknologiske udviklinger, vi har set de sidste mange år har forandret hvad det vil sige at drive forretning.

Men de forandringer er ikke dalet ens ned over Danmarks virksomheder.

Økonomi- og regnskabsfunktionen i virksomheder er desværre stadig præget af langsomme, manuelle arbejdsgange.

Fysiske kvitteringer og rapporter, der skal scannes og printes ud.

Manuel indtastning, sammenligning og analyse. 

Det er tåleligt i de større virksomheder, der har flere fuldtidsansatte til at varetage økonomien.

Men hvad med den lille virksomhed, der kun har bogholder-Bente på deltid?

Digitale værktøjer der sætter din virksomhed fri

Kort sagt: så taler vi hundredvis af spildte arbejdstimer på arbejdsgange, der nemt kan automatiseres og digitaliseres.

Vi taler processer, der frustrerer medarbejdere og kræver en stor indsats. Men netop det gentagelige arbejde er der, hvor automatiske løsninger er allerbedst.

Folk bliver ikke bogholdere for at sidde og taste bilag ind. De bliver bogholdere for at hjælpe virksomheder med økonomien.

Fintech-pakken er en samling af værktøjer, der dækker compliance, økonomirådgivning, indsamling af bilag og automatisk bogføring samt smart og nem betaling.

Hvem står bag Fintech-pakken?

Crediwire er et værktøj der giver dig fuld indsigt i din virksomheds økonomiske tilstand i realtid. Sammenlign dig selv med lignende virksomheder og se hvor godt, det egentlig går. Alle disse data kan nemt deles med vigtige interessenter.

Kontolink lader dig stå for hele bogføringen med et enkelt swipe. Med baggrund i bankens data indsamles bilag automatisk fra email, Dropbox og fotos og overføres til regnskabssystemet. Så er der ikke flere glemte bilag og manuel indtastning.

FarPay sammenfatter fakturaforsendelse, betaling og opfølgning af fakturaer og opkrævninger i én samlet løsning. Det gør det nemt at opkræve penge med moderne betalingsløsninger, og nemt for kunden at betale.

Penneo CLA er et system til at sikre en god onboarding af kunder for revisorer og bogholdere. Ved at samle alle kravene i en letforståelig proces gør Penneo CLA det nemt at leve op til alle regler i hvidvasklovgivningen – fuld compliant allerede fra første øjeblik.

Læs mere på Fintechpakken.dk

Historien bag Fintech-pakken

Mange forhistorier til tech-firmaer starter altid med nogle blege, brillede teenagere i deres forældres garage der finder på revolutionerende produkter.

Det er historien om Apple og Facebook. Fintech-pakken blev født under lidt mere ordnede forhold.

Lige ud til kanalerne ved Christianshavn står en høj, grå bygning.

Den kaldes i daglig tale “Labbet” og dækker over den højst succesfulde startup-rugekasse Copenhagen Fintech Lab – et projekt der finder sponsorer i alt fra banker til interesseorganisationer.

I 2019 rejste stifter og direktør for Kontolink, Kim Agger, sig op til et event og starter et åbent tankeeksperiment.

“Hvad nu hvis der var et værktøj som Microsoft Office til økonomien i virksomheder?”

Måske ikke et revolutionerende spørgsmål. Måske ikke det mest sexede spørgsmål.

Men et spørgsmål, som mange moderne virksomheder gerne vil have svaret på.

Et svar, som særligt fire virksomheder prøver at give.

Det er Crediwire, Penneo CLA, Kontolink og FarPay. 

Modsat Apple taler vi her om iværksættere med egne kontorer og kantineordning. Men med en stor kærlighed for at hjælpe små virksomheder og bogholdere i Danmark. 

Med en kendt digital bogholder under armen i form af Frederik Sandgrav fra Sandgrav Solutions har Fintech-pakken gæstet banker, fodboldstadioner og hoteller hele landet rundt for at snakke om hvordan man digitaliserer økonomifunktionen.

Og det er her fordelen ved Fintech-pakken er. Det er ikke bare tomme håb og drømme, men iværksættere der ved, hvilke udfordringer virksomheder står med og som kommer landet rundt for at løse dem.