Automatiseret bogføring for arkitekter med Kontolink

Som en arkitektvirksomhed er dit primære fokus at skabe innovative designs og sikre, at dine projekter udføres fejlfrit. Men, ligesom mange professionelle, kan du finde dig selv overvældet af den kedelige opgave med manuel bogføring. Det er her, hvor Kontolink træder til.

Hvorfor er Kontolink en game-changer for arkitekter

  • Eliminér manuel bogføring: Med Kontolink automatiseres din bogføring, så du kan fokusere på det, du gør bedst – at designe. Med vores software er bogføring klaret nemt og enkelt.
  • Altid opdateret: Kontolink tager udgangspunkt i transaktioner fra din bank. Dette sikrer, at din saldo altid er korrekt, og banken er afstemt, hvilket giver et klart overblik over din virksomheds økonomi.
  • Ubekymret fakturahåndtering: Slut med manuelt at vedhæfte kvitteringer. Kontolink finder automatisk kvitteringer i din e-mail, fra dit mobilkamera og endda fra Dropbox, og matcher dem med tilsvarende banktransaktioner.
  • Hold styr på betalinger: Når en klient betaler en faktura, holder Kontolink styr på det, så du altid ved, hvem der har betalt, og hvem der ikke har.
  • Integration med populære regnskabssystemer: Kontolink fungerer problemfrit med de systemer, du allerede bruger, hvilket sætter din bogføring på autopilot. Uanset om det er Dinero, e-conomic eller Dropbox, er du dækket ind.

Design er dit værk, manuel bogføring er spild af din tid 

Tid er af stor betydning i arkitektverdenen. Hvert minut brugt på administrative opgaver som bogføring er et minut, der ikke bruges på design, møde med klienter eller koordinering af projekter. Dette er det primære punkt, Kontolink adresserer. Ved at automatisere bogføringsprocessen kan arkitekter frigive en masse tid, hvilket giver mulighed for at sælge mere og fokusere mere på design.

 

Alt i alt er Kontolink din vej at effektivisere og bruge din tid fokuseret.. Sig farvel til manuel bogføring og goddag til mere tid til design, klientmøder og vækst af din virksomhed. Kontolink er løsningen til at spare tid og give ro i sindet.

Med Kontolink kan du gå fra dette

Til dette