Bogføring til håndværkere

Forestil dig, at du som håndværker er midt i en travl arbejdsdag. Du installerer køkkener, reparerer taget, eller måske lægger du fliser. Hver opgave kræver din fulde opmærksomhed og ekspertise. Men hvad med bogføringen? Med Kontolink bliver denne del af dit arbejde mere effektiv .

Kontolink arbejder i baggrunden

Mens du er optaget af at måle, skære og montere, håndterer Kontolink din bogføring. Forestil dig, at du lige har købt materialer til en ny opgave. Tag et billede af kvitteringen med din telefon, Så sørger Kontolink for resten. Softwaren matcher automatisk bilaget med din banktransaktion, så du ikke behøver at bekymre dig om det senere.

Effektivisering af tidskrævende opgaver

Som håndværker ved du, at tid er penge. Kontolink hjælper dig med at spare tid ved at automatisere processen med at indsamle og organisere bilag. Dette betyder, at du kan fokusere mere på dit håndværk og mindre på papirarbejde.

Hold styr på dine finanser, selv på farten

Uanset om du er på en byggeplads eller på vej til næste opgave, giver Kontolink dig et opdateret overblik over din økonomi. Med Løbende opdateringer af din bankkonto og regnskab, kan du træffe beslutninger med overblik.

Kompatibel med dine regnskabssprogramer

Kontolink integrerer problemfrit med populære regnskabssystemer som Dinero, e-conomic, Uniconta og Billy. Dette sikrer, at overgangen til automatisk bogføring er nem og effektiv uden du skal skifte programmer.

Tag skridtet mod en mere effektiv hverdag

Som håndværker fortjener du et værktøj, der arbejder lige så hårdt som dig. Kontolink er dette værktøj. Du kan prøve Kontolink gratis i 30 dage her og opleve  hvordan det kan frigøre din tid, så du kan koncentrere dig om dit håndværk og ikke bekymringen med bogføring.

Kontolink gør din hverdag lettere og fjerne byrden ved bogføring, så du kan få en mere effektiv arbejdsuge og mere tid til kunder.