Automatiseret bogføring til læger

Læger og sundhedsprofessionelle står ofte over for en dobbelt byrde.
Der skal både ydes patientpleje på højeste niveau og samtidig skal de administrative aspekter håndteres, herunder bogføring. Kontolink tilbyder en løsning, der kan forvandle denne del af arbejdet fra en tidskrævende opgave til en effektiv og næsten ubesværet proces.

Automatiser din bogføring og spar tid

Kontolink er designet til at minimere det manuelle tidskrævende arbejde, der er involveret i bogføring. Ved automatisk at indsamle bilag og matche dem med banktransaktioner, sikrer systemet, at læger kan fokusere mere på patienterne og mindre på papirarbejdet. Med Kontolink er det slut med at lede efter manglende bilag, da systemet løbende opdaterer og holder styr på alle nødvendige dokumenter.

Altid opdateret og korrekt regnskab

Med Kontolink er dit regnskab altid opdateret. Systemet arbejder direkte med transaktionerne fra din bank, hvilket sikrer, at saldoen altid er korrekt. Dette giver et klart overblik over økonomien i din praksis, så du kan træffe informerede beslutninger hurtigt og effektivt.

Nem integration med eksisterende systemer

Kontolink samarbejder med de systemer, du allerede bruger, hvilket betyder, at overgangen til automatiseret bogføring er agil. Uanset om det er via e-mail, Dropbox eller direkte fra din smartphone med Kontosnap-appen, kan Kontolink håndtere dine bilag og sikre, at de er korrekt arkiveret og tilgængelige.

Kom i gang uden besvær

At komme i gang med Kontolink er enkelt. Du skal blot forbinde systemet med din e-mail, bank og regnskabssystem, og så er du klar til at opleve fordelene ved automatiseret bogføring. 

Hvad siger andre brugere?

Vi har flere tilfredse kunder som fortæller om stor tilfredshed med Kontolink, det kan du læse om her. Fra at spare tid på indsamling af bilag til automatisk registrering af kundeindbetalinger, understreger brugerne, hvor nemt og effektivt Kontolink har gjort bogføringsprocessen.

Kontolink repræsenterer fremtiden for bogføring, en fremtid, hvor tidskrævende opgaver bliver automatiseret, og hvor læger kan bruge deres tid på det der betyder mest, patienterne.