Tilføj din egen bogføringstekst direkte i Kontolink

Vi har fået en ny funktion i Kontolink, der især har været efterspurgt af revisorer og bogholdere: Nemlig muligheden for at redigere den autogenererede bogføringstekst direkte i Kontolink, inden du godkender transaktionen og den bliver overført til dit regnskabssystem.

Til dig, der savner mere beskrivende bogføringstekster

Kontolink henter transaktionsdata fra banken og det er derfor bankens tekst, der automatisk bliver tilføjet på de posteringer, du skal godkende i Kontolink. For mange af vores kunder, er denne tekst helt fin, og så er det bare at godkende posteringen, når den er matchet med tilhørende bilag.

Men i nogle tilfælde er bankens tekst ikke beskrivende nok, eller måske foretrækker du bare, at dine bogføringstekster står skrevet på en bestemt måde, fordi det giver dig bedre overblik.

Under alle omstændigheder, slipper du nu for at redigere bogføringsteksten i dit regnskabssystem efterfølgende, da du fremover kan tilføje din egen bogføringstekst i Kontolink, når du alligevel er inde og godkende posteringer.

Sådan tilføjer du din egen bogføringstekst i Kontolink

For at ændre en bogføringstekst i Kontolink, skal du klikke ind på transaktionen og så klikke på den lille blyant ved siden af “Transaktionstekst” eller du kan klikke direkte på selve teksten.

Så tilføjer du bare den ønskede tekst, op til 250 tegn. Når du har tilføjet din egen bogføringstekst i Kontolink og godkender posteringen, ryger teksten med over i dit regnskabssystem bagefter.

Vi gemmer den originale transakationstekst i systemet og i oversigten i Kontolink, så vi sikrer, at vi fortsat matcher bilag og banktransaktioner korrekt.

Du kan også læse vores guide til bogføringsteksten på vores supportside her.

Så til dig, der har specifikke krav til bogføringstekster: Vi håber, at den lille blyant kan spare dig tid og gøre dit arbejdsflow endnu nemmere.

Har du ikke prøvet automatisk bilagshåndtering med Kontolink? Så husk, at du kan prøve Kontolink kvit og frit i 30 dage, for at se, om det er noget for din virksomhed.