Clearhaus integration med Kontolink

Clearhaus er en førende løsning til betaling i  webshops og butikker. integrationen med Kontolink gør at det aldrig har været nemmere at bogføre salg og gebyrer

  • Automatisk håndtering af dagens salg
  • 100% overblik over betalinger, gebyrer og payouts
  • Tager under fem minutter at sætte op

Clearhaus integration med Kontolink

Clearhaus er en førende løsning til betaling i  webshops og butikker. integrationen med Kontolink gør at det aldrig har været nemmere at bogføre salg og gebyrer.

  • Automatisk håndtering af dagens salg
  • 100% overblik over betalinger, gebyrer og payouts
  • Tager under fem minutter at sætte op

 

Sådan fungerer integrationen

Skal du bogføre salg og gebyrer for butikker og webshops?

så kender du måske til frustationerne og udfordringer forbundet med manuel bogføring af kreditkortsalg gennem clearhaus!

Du skal bogføre dine salg via kreditkort gennem clearhaus, men:

  • Hvad er tilgodehavende hos indløser?
  • Du bruger tid på manuel regulering af gebyrer, men får du afregnet moms korrekt?
  • Du søger et overblik, når der overføres i puljer – men hvad hører til hvad?

Kontolink hjælper dig af med besværet!

Hvis du skal bogføre udgifter og indtægter fra butikker og webshops’ med Clearhaus , kan du anvende Kontolinks fuldautomatiske registrering af kreditkortbetaling og gebyrer. Det giver løbende overblik over salg, gebyrer og udestående, eliminerer risiko for fejl og frigiver en masse tid.

Kunne du godt tænke dig at hører mere om dine muligheder for at reducere manuelle fejl når du bogfører salg og gebryer for en webshop eller butik? så kan du med fordel booke et møde med os og hører om dine muligheder

Disse features får du med automatisk afstemning

Integrér Clearhaus med e-conomic, Dinero, Uniconta og Billy

Med Kontolink integrerer du Clearhaus med dit regnskabssystem (e-conomic, Dinero, Uniconta og Billy)

Korrekt momsopgørelse

Med automatisk afsteming af indløser kommer du til at afregne moms på baggrund af salgspris, hvilket er korrekt. Med manuel afstemning sker afstemning ofte med udgangspunkt i banken, hvilket er forkert, da banken fremviser salgspris fratrukket indløsergebyrer.

Automatisk oprettelse af dokumenter for salg, gebyrer og payouts

Kontolink opretter automatisk et elektronisk dokument for hver indløsertransaktion (salg, gebyr og payout). Det sikrer dig dokumentation for indløseraktiviteter, og samtidig overholder du den nye bogfæringslov, som forskrier elektroniske bilag for alle transaktioner. den nye bogføringslov)

Fuldautomatisk bogføring af gentagne transaktioner

Har du godkendt de første transaktioner for din indløser på samme måde, vil Kontolink automatisk kunne godkende og bogføre dine fremtidige transaltioner. Dette inkluderer betalinger for salg, gebyrer, payouts og dataforskydning.