Sæt dit regnskab på autopilot​

Kontolink fuldender det enkle regnskab. Hold styr på hvilke bilag du mangler, og hvilke kunder der har betalt. Alt er gjort nemt og effektivt og bliver overført til dit Dinero-regnskab, så du har frie hænder til at drive din forretning.

Slip for de sure pligter

Bogføring uden hovedpine

Vi finder bilagene - alt du skal gøre er at godkende. Bilag bliver indsamlet og matches automatisk med dine udgifter i banken.

Hold styr på betalende kunder

Vi registrerer automatisk indbetalinger, når de rammer din bankkonto. Så slipper du for at holde øje med netbanken.

Scan dine kvitteringer på farten

Slut med kuverter fyldt med kvitteringer. Du kan nemt scanne kvitteringer med din mobil og smide kvitteringerne ud bagefter

SPAR TID OG FRUSTRATIONER

Regnskabet i din hule hånd

Kontolink samler, sorterer og behandler alt du skal bruge til din bogføring. I Kontolink kan du godkende bilag, der er blevet matchet med banken, med et swipe. Herefter bliver de overført til Dinero. Du kan på den måde din bogføring – direkte fra mobilen.

OVERHOLD BOGFØRINGSLOVEN

Få et korrekt og opdateret regnskab

Du sparer tid og undgår dyre og dumme fejl med Kontolink. Bilag bliver hentet fra email, Dropbox og fra billeder der er taget med Kontosnap på mobilen. Herefter matcher Kontolink dem automatisk med dine transaktioner i banken. Du skal bare godkende købet eller betalingen med et swipe i Kontolink, så bliver posteringen oprettet i Dinero.

Prøv hvor nemt det er med Kontolink helt gratis i 30 dage

Hvis du bagefter vil fortsætte med at bruge Kontolink, kan du nemt opgradere til et abonnement der passer til dit behov.

SLIP FOR BANKAFSTEMNING

Bogføring fra banken

Kontolink starter med din bank. Banken har altid ret, så Kontolink finder bilag ud fra deres data. Så er dit regnskab altid fuldt opdateret og afstemt på forhånd. Du får det nemme overblik over ind- og udbetalinger.

FÅ RO I SINDET

Ingen ubehagelige overraskelser

Kontolink tager udgangspunkt i dine banktransaktioner. Det betyder, at du altid kan se, hvor langt du er i regnskabet. Du kan altid se om der er bilag som du mangler at videresende på mail eller som du skal fotografere med mobilen, og om dine kunder har betalt. Du slipper på den måde for at bekymre dig om du har glemt en kvittering eller en indbetaling.

Mangler et bilag

Bilag oprettet i Dinero

INDBETALINGER UDEN BØVL

Se pengene strømme ind

Kontolink skaber en forbindelse mellem din bank og Dinero. Det betyder at indbetalinger automatisk bliver registreret og oprettet i Dinero, når pengene lander på din konto. Helt uden, at du behøver at røre en finger.

Book os til en online introduktion

Overvejer du om Kontolink er et godt match til dig og din virksomhed? Så book en online samtale med os, hvor vi sætter tid af til at gennemgå Kontolinks funktioner og muligheder på din skærm.

Vælg et tidspunkt, der passer i din kalender og få en uforpligtende snak en af vores søde medarbejdere, der sidder klar til at svare på dine spørgsmål.