Revisor/Bogholder: Opret din kunde i Kontolink

Som revisor eller bogholder kan du arbejde effektivt sammen med
din kunde i Kontolink.

Denne artikel guider dig igennem, hvordan du får oprettet og
inviteret din kunde til Kontolink.

Opret din kundes virksomhed

Første step er at få oprettet kundens virksomhed.

1. Log på Kontolink

Log ind her

Fra din Kontohub oversigt, kan du øverst til venstre vælge “Opret nyt firma”.

→

2. Skriv kundens firmanavn

Her udfylder du kundens firmanavn, og trykker “Næste”.

←

3. Forbind integrationer

Her kan du forbinde kundens bankkonto, relevante bilagskilder og regnskabssystem.

I mange tilfælde vil det være kunden selv, som skal forbinde integrationer. Hvis det er tilfældet her, vælger du “Spring over” i bunden, og kan invitere kunden til dette i sidste step.

→

4. Forbind regnskabssystem

Sådan!🎉
Kundens virksomhed er nu oprettet i Kontolink!

Invitér din kunde til Kontolink

Følg guiden her for, at invitere din kunde og tildele opgaver til brugeren: