Sådan opretter du en konto fra start til slut

Denne her guide sætter dig nemt i gang. På bare fem minutter kan du have sat din konto op og godkendt dit første bilag.

I denne guide kommer du igennem følgende:

• Opret en konto hos Kontolink
  • Forbind din bank
  • Forbind dit regnskabssystem
  • Få Kontolink til at finde dine bilag

Sådan opretter du en konto

Sådan kommer du i gang

Opret din bruger

Start Kontolink ved at trykke her.

1. Første skridt er at oprette en bruger.

→

Opret dig med din e-mail

2. Vi har en direkte integration til Gmail, men du kan også nemt logge på med en anden mail.

←

Hvis du bruger Gmail...

3. Vælger du Gmail, får du præsenteret dine mest brugte logins. Følg anvisningerne på skærmen.

Du kan også oprette en ny konto fra dette vindue.

→

Hvis du bruger en anden e-mail

Bruger du ikke Gmail, taster du blot din mailadresse og vælger et ønsket kodeord.

→

Indtast dit telefonnummer

4. Når du har tastet dit telefon nummer, vil du modtage en pin kode på sms. Denne pinkode bruges til at logge ind med fremover.

Sådan vælger du din egen pinkode

←

Log ind med pinkode

5. Log ind med den tilsendte pinkode.

→

Forbind til din bank

6. Vælg din bank.
Husk at vælge f.eks. “Nordea Erhverv” og ikke blot “Nordea”, hvis du har en Erhvervskonto hos Nordea.

Artikel: Værd at vide om din ved opsætning i Kontolink

←

Log ind på banken

7. Log ind med de oplysninger banken beder om. Oftest vil du skulle bruge MitID.

→

Oplever du problemer så kontakt os:
hello@kontolink.com
Tlf: 71 99 97 70

Vælg den ønskede konto

Kontolink bliver koblet op til én bankkonto per Kontolink aftale.

8. Vælg den konto, som du gerne vil indsamle bilag til.

Forbind ekstra bankkonto til Kontolink

←

Vælg bilagskilde

9. Vælg hvor Kontolink skal finde dine bilag.

→

Forbind dit regnskabssystem

10. Vælg en af følgende guides, afhængig af hvilket regnskabssystem, du ønsker at forbinde:

←

Så er du i mål! 🎉

Kontolink er nu i fuld sving med at matche dine transaktioner og bilag.

Næste skridt er at godkende dine første matches.

Få den ultimative guide her

✉️ Husk at verificere din e-mail ✉️

Du har modtaget en mail med et link til verificering. Så snart du har åbnet linket, vil din e-mail være verificeret.

Brug for hjælp?

Du kan skrive direkte til os via chatten i nederste højre hjørne, og ellers kan du altid kontakte os på: