Tilføj nemt kontolink til din Smartphone

Du kan nemt bruge kontolink på flere enheder, og du behøver ikke at installere en App på din Smartphone.

Du klikker blot på dette link, der hvor du ønsker at benytte kontolink app.kontolink.com. (F.eks. i din browser på din mobil)

Linket kan bruges på både Android og iPhone såfremt du bruger Google Chrome eller Safari som din browser.

I denne video viser vi hvordan du tilføjer en genvej til din iPhone, så du nemt kan åbne kontolink, på samme måde som når du åbner en App.

Videoguide: Gem Kontolink på din hjemmeskærm

Step by step guide til iPhone

1. Log ind på Kontolink på Safari
  2. Tryk på ikonet nederst på skærmen der viser en firkant med en pil op.

3. Vælg føj til hjemmeskærm.

4. Du skal muligvis scrolle lidt for at få muligheden frem i menuen.

Har du en Android telefon?

Hvis du har en Android telefon følg følgende steps:

1. Log ind på Kontolink i Google Chrome

2. Tryk på action baren øverst til højre

3. Vælg “Tilføj til startskærm”

Kontolink på mobilen