Tilføj betalingsoplysninger

Sådan tilføjer du kreditkortoplysninger

For at beholde adgang til din konto efter prøveperioden skal du tilføje betalingsoplysninger til Kontolink. Det gør du nemt og enkelt direkte fra appen.

1. Start med at logge ind i Kontolink
  2. Åbn menuen ved at trykke i venstre hjørne
  3. Tryk på “Abonnement”
  4. Tryk derefter på “Tilføj betalingskort”
  5. Indtast dine kreditkortoplysninger i det sikre vindue – og så er den klaret.

Du kan altid opdatere dit betalingskort på samme fremgangsmåde.

Få en samlet faktura på flere aftaler/konti

Hvis du har flere Kontolink aftaler elle flere konti, kan du nøjes med, at tilføje betalingskortet på 1 af aftalerne, og vil herefter have mulighed for, at vælge at de resterende skal betales på samme faktura.

Det gør du på næsten samme måde – således:

1. Start med at logge ind i Kontolink
  2. Åbn menuen ved at trykke i venstre hjørne
  3. Tryk på “Abonnement”
  4. Tryk derefter på “Betales af”, og vælg her kontoen med et tilknyttet betalingskort.