Vælg startdato i Kontolink

• Når du forbinder din bankkonto, hentes der banktransaktioner for de seneste 30 dage.
  • Når du tilmelder en bilagskilde, hentes mails og dokumenter for de seneste 44 dage.

Sådan ændrer du startdatoen

Det er muligt at ændre startdatoen for din Kontolink aftale.

Datoen afgør hvor langt tilbage Kontolink henter transaktioner.

Har du brug for at Kontolink også henter bilag tilbage til en specifik dato? Se nederste del af artiklen.

Du kan ændre datoen ved at følge 3 simple steps:

1. Forbind/genopsæt banken før ændring.

Dette gøres under ‘Bankforbindelse’ i menuen, og klik herinde ‘Genopsæt bank’.

2. Tryk på menuen

Inden for 5 min efter:
Gå til menuen igen, som fremgår øverst til venstre i din Kontolink aftale med 3 vandrette linjer.

3. Tryk på "Indstillinger"

Klik på “Indstillinger”.

4. Vælg "Startdato"

Her kan du ændre startdatoen – Kontolink kan som standard hente op til 12 måneder tilbage.

Der kan gå et par minutter før Kontolink har hentet alle transaktioner, afhængig af hvor mange du har liggende.

Bilag som er ældre end 44 dage

Kontolink henter dokumenter fra din bilagskilde – max 44 dage tilbage i tid. (14 dage længere tilbage end de 30 dages transaktioner).

Ønsker du at få bilag, som er ældre end 44 dage ind på din Kontolink aftale, kan du gøre dette på flere måder.

• Send eller upload bilagene på ny til din bilagskilde
  • Send bilagene direkte til din Kontomail
  • Upload bilagene til din Kontobox
  • Kontakt hello@kontolink.com – Så hjælper vi dig videre.

Hvilken startdato skal jeg vælge?

Du kan selv vælge hvilken dato du ønsker at starte fra. Typisk vil det give mening at vælge ud fra, hvor langt du er i dit regnskab.