Videresend emails fra iCloud til Gmail

Denne guide er til dig, som ikke ønsker at opsætte din iCloud mail til Kontolink, men alternativt gerne vil sende dem til en Gmail.

Har du ikke iCloud, men en anden mail du ønsker at videresende fra?
Så læs med her: Videresend dine bilag til Gmail

Vi kommer til at dække:
1. At oprette en Gmail-konto
2. At videresende iCloud mails.

Lad os komme i gang:

Sådan opretter du en Gmail-konto

Gå ind på Gmail.com

1. Åbn Gmail.com i en browser og tryk på “Opret konto.”

Er du allerede logget ind på en anden bruger,
skal du først logge ud.

→

Indtast dine oplysninger

2. Find på et godt emailnavn, du kan huske og vælg en sikker adgangskode.

Følg Googles vejledning.

←

Videresend alle e-mails

Start med at videresende alle dine iCloud emails til din nye Gmail

1. Åbn indstillinger i iCloud mail ved at trykke på tandhjulet i nederst venstre hjørne.

2. Vælg “preferences”

→

Start videresendelse

3. Indtast din gmail i “Forward my e-mail to” feltet.

4. Vælg “Done”

←

Jeg vil ikke videresende alle mine mails, men kun relevante bilagsmails. Hvad gør jeg?

Hvis du videresender alle dine private mails kan det godt skabe en masse rod. Samtidig er det ikke alle der har lyst til det grundet privatlivsårsager.

Nogle mails kan du videresende manuelt, men det er også muligt at opsætte regler for bestemte typer af mails som du gerne vil videresende automatisk.

Start med at videresende nogle af dine iCloud emails til din Gmail konto

1. Åbn indstillinger i iCloud mail ved at trykke på tandhjulet i nederst venstre hjørne.

2. Vælg “preferences”

→

Opret forbindelse

3. Indtast din gmail i “Forward my e-mail to” feltet.

4. Vælg “Done”

←

Sådan!🎉

Nu har du gennemgået hvordan du kan videre sende dine iCloud emails.